over de helft - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Margo Kuijpers - WaarBenJij.nu over de helft - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Margo Kuijpers - WaarBenJij.nu

over de helft

Door: Margo

Blijf op de hoogte en volg Margo

21 April 2005 | Nederland, Amsterdam

Bon nochi allemaal. Ik denk dat iedereen wel onder deze noemer valt, dus gelukkig valt niemand buiten de boot.

Jaja, ik ben over de helft, en dat wil het volgende zeggen: ik zit hier al meer dan 10 weken, ik zit er nog 10 weken. Voor de overzichtelijkheid zal miss structuur een opsommingkje maken (klasgenoten weten nu genoeg) (haha) over de dingen die ik te vertellen heb.

1) vakantie!
Mijn vakantiedagen zitten er helaas op. In maart heb ik een week vakantie gehad samen met Sander, erg fijn dus. Vorige week zijn mijn lieftallige ouders en broertjes langs geweest, en hebben we met zijn 5en Curacao onveilig gemaakt. De vakanties waren heerlijk. Vorige week in een heerlijk resort gezeten en erg genoten, van rust en mijn familie en even weer gewoon kunnen praten met een Tilburgs accent. We hebben erg leuke dingen gedaan, maar die houd ik lekker voor mezelf (anders wordt het verhaal weer zo lang) Ik had het toch wel even moeilijk toen we op het vliegveld stonden om afscheid te nemen. Maarja, zoals altijd gezegd wordt: aan al het moois komt een einde, en dus ook hier aan. Nu zit mijn vakantie er al een aantal dagen op ben ik hard bezig met......(mooie overgang)

2)Stage!
Ja, naast al dit prachtigs hier, loop ik ook nog elke dag stage. Mijn stage gaat goed. Mijn stagedocente uit Nederland is paar weken geleden langs geweest voor een evaluatiegespek en ze was zeer tevreden. Mooi dus. Nu hebben we 1 opdracht eindelijk af, het pictogrammensysteem. Genoeg achter de pc gezeten, gezocht, gepaint, geknipt, geplakt en geseald voor de komende jaren. Het pictogrammensysteem wordt deze week al gebruikt, dus we zijn blij dat er meteen iets mee gedaan wordt. Daarnaast moeten we nog erg hard werken aan de behandelplannen, iedereen heeft het druk op de stage, maar er moet ook tijd gemaakt worden voor onze odpracht. Maar is zou Margo niet zijn, als ik niet zeg dat het uiteindelijk allemaal goed komt.

3)Duiken
Ook met duiken ben ik nog steeds bezig. Het gaat allemaal niet zo snel doordat er steeds bezoek is van 1 van ons. Maar 1 mei hebben we weer twee lessen en dan zijn we al weer bijna klaar. Ik vind het nog steeds erg gaaf om te doen. Al dat prachtigs onderwater. Ik zit er over te denken om toch maar een zeemeermin te worden, het vervolg van het sprookje mogen jullie zelf invullen luie lezers.

4)Overige
In het huis gaat het ook nog goed. Wel altijd een rotzooi, en daar houd ik niet zo van. Wat dat betreft zijn de Antillianen veel netter. De andere meiden met wie ik ben geweest hebben het ook nog steeds naar hun zin. En misschien wel onmogelijk, maar er is nog steeds geen ruzie onderling geweest.

Deze week heb ik er drie dagen opzitten, nu heb ik twee dagen vrij en dan moet ik in het weekend weer werken.

Nou mensen, veel plezier in Nederland. En jullie mogen me wel wat vaker mailen hoor;) Ik hoor te weinig spannends uit Nederland. Hoe gaat het met school? Stage? Werk? Vriendinnen? Vriendjes? Uitgaan? Enz? Dus heb je wat meegemaakt, meld je bij kuijpersmargo@hotmail.com (het zou zo in een reclamespot kunnen.

Tot snel maar weer, een kus van Margo, MarHo, Truus, Mgo, en de anderen hier in het huis.

• 24 April 2005 - 12:12

Suus:

heej Margo/MarHo/Truus/Mgo

hoe is het met je meisje? Jij vermaakt je daar ook wel he! Hier in Holland is alles nog steeds het zelfde, alles gaat gewoon zijn gangetje! Zo zit ik weer eens op een saaie zondagmiddag achter mijn computertje mijn stageverslagen van de afgelopen weken bij te werken (ja ik weet t, ik ben slecht!!! :-S )
    Normaal gesproken ben ik natuurlijk altijd netjes optijd met mijn verslagen en loop ik niet zo veel achter, maar nu heb ik ook zoveel vriendinnetjes, klasgenootjes en kennissen in het buitenland zitten die het allemaal erg op prijs stel als ik eens iets leuks op hun site schrijf... en je begrijpt: dat gaat voor natuurlijk!!! Gelukkig zijn mijn hertentamens weer achter de rug (en gelukkig staan de punten nog niet op het net, want ik kijk daar nooit zo naar uit wat ik er nu weer van gebakken heb... vandaar ook vaak HERtentamens!!!)

Nou, ik ga toch maar weer even verder anders komt t nooit af!!

Veel plezier nog en ik spreek je snel weer!

Kus, suus

• 04 Mei 2005 - 15:07

Tante Annelies En Ome Wim:

hoi Margo,

Eindelijk kunnen we je verslagen lezen. De computer is weer gemaakt, fijn he... We zijn net terug van onze vakantie in Egypte, ontzettend mooi en we zijn lekker uitgerust... Wij gaan nu aan het helvoirts weekend beginnen, jammer dat je er niet bij bent he.. Al een beetje jaloers?? Veel plezier nog een heel veel groetjes uit Helvoirt

• 06 Mei 2005 - 10:34

Jaaahh:

straks liggen we weer lekker lepeltje (lepeltje)lepeltje (lepeltje)!!

• 10 Mei 2005 - 15:47

Tis Hier Meej Men!:

Margo! Ik ben dan wel niet de eerste, maar ik ben ook tevreden met een mooie vierde plaats! Jij hebt lekker vakantie gevierd dus? PHOE! Dat kennen wij hier niet hoor. Haha. Goed he. Ik denk dat we een hele hoop gezellige avondjes nodig hebben om alles bij te kletsen. MOOI ZO! Hou ik van. Geniet er van he lieverd! En keep the structuur alive. Ik ben de enige niet gestructureerde in ons huis. AAAH!
    Daaaaaaaaaag.
    KUS EEF