adresgegevens - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Margo Kuijpers - WaarBenJij.nu adresgegevens - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Margo Kuijpers - WaarBenJij.nu

adresgegevens

Door: Margo

Blijf op de hoogte en volg Margo

29 Januari 2005 | Nederland, Amsterdam

hallo allemaal...
voor iedereen die het leuk vind om te weten waar ik zit over een weekje. Hier mijn adres in Curacao:

Margo Kuijpers
Bonitostraat 6
Willemstad
Nederlandse Antillen

Ze hebben daar geen postcodes. Vind je het leuk om een kaartje, brief of iets anders toe te sturen, dat mag natuurlijk altijd, zelfs erg graag. Ps. de post kan er erg lang over doen.
Ik heb daar dadelijk een antilliaans telefoonnummer, je kunt van via: http://www.willemstad.net/sms/ gratis smsen naar dat nummer:)

Mijn vluchtgegevens

Curacao 18.50 Amsterdam 10.00

• 30 Januari 2005 - 09:27

Eef:

MARGOOOO!!!
    Missssjien stuur ik je wel een kaartje. Hihi! Die zal er vast niet zo lang over doen. Hmmm, wie sjall sie.
    Eejs, pas op he daar, je hebt zo een strafblad aan je broek. Ha!
    Kus!

• 31 Januari 2005 - 13:58

Adinda:

ga je t nu nog proberen? met die bolletjes?!ik zou t niet doen hoor,als k jou was..maar goed moet je zelf weten!Als je toch goed arriveert..HEEEEL VEEL plzr en tot eind augustus! Niet te bruin terug graag!! Dag Schat! Kus Adinda

• 01 Februari 2005 - 09:12

Adinda:

nou maak daar maar gerust 6 maanden en 3 weken van want ik kom pas eind augustus terug he! en ps het interesseert me helemaal nix dat ik niet mag komen! ik vind jou toch niet leuk!

• 03 Februari 2005 - 09:05

Mourad:

He Margo,
    Ik vind het niet echt erg dat je weg gaat. Hebben Sander en ik eindelijk wat tijd om elkaar beter te leren kennen. Ik hou je op de hoogte met wat er zich afspeelt tussen Sander en ik.

Groetjes Mourad

• 04 Februari 2005 - 14:59

Man0n..--*~:

heej margoo
    ik gaa je wel heel er missen:( Sniik Sniik
    hii haha beeeeeetje overdreve dan:P haha nee is geintje maar wel heel veel plezier ook daar (K)(K)kusjiejsz Manon jee Vervelende OppasKindjee

• 04 Februari 2005 - 16:46

Suzan:

heej margootje!!
    zoals beloofd zou ik eens wat van me laten horen als je weg was, maar ja, ik was een beetje op internet aant kijken dus ik vond dat ik nu al wel een berichtje kon plaatsen! Ben je er al helemaal klaar voor? Heb je die zwerver nog veilig naar zn doos gebracht zaterdag, of heeft ie weer onder de brug moeten slapen?
    Have fun daar, en denk af en toe een beetje aan mij! :-(
    x suus

• 07 Februari 2005 - 13:35

Anne:

EN EN EN??? Hoe vond je het kado??? Je probeerde ons te foppen he met je bericht! Maar we hadden het door want als je het echt al open had gemaakt had je wel iets anders gestuurd! Whahaha! Have fun!!
    Dikke kus en mis je warmte nu al!

• 07 Februari 2005 - 14:12

ADINDA:

heee lekkere schat!!
    daar zit je dan he! in curacao! en ik in italy hehe met wie moet ik t komende half jaar nou lepeltje lepeltje liggen!?

• 08 Februari 2005 - 09:42

Mama:

Hoi margootje,
    Hoe is het, heb je een fijne vlucht gehad, goed geland en al aan het strand beland?
    laat snel wat van je horen! Kusje je mama.

• 09 Februari 2005 - 09:53

Maaike...:

heyy margo.. hoe is het? ik was nog vergeten te belle

• 09 Februari 2005 - 09:56

Maaike..:

maaarja heeel veel plezier daar he!! lekker bruin worden.. xxxxxx Maaike**

• 09 Februari 2005 - 12:02

Robert:

Halleeé Margo,
    Maak er een schitterende "vakantie" van??!!! Ik zal nog een toepasselijk kaartje naar je sturen. En hierbij nog de Dongense groeten, xxxxx Robert

• 10 Februari 2005 - 19:32

MILOU:

hey hey margoooo!
    Ik heb iedere dag al vele xen aan je gedacht..vind het nog steeds maar een raar idee!!! eerst verlaat me (trim), stokgangster me om in de trouwlaan te gaan wonen en nu ga je nog verder weg!! :)
    we houden contact kus milou