Margo - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Margo Kuijpers - WaarBenJij.nu Margo - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Margo Kuijpers - WaarBenJij.nu

Margo

Door: Margo

Blijf op de hoogte en volg Margo

09 Februari 2005 | Nederland, Amsterdam

Hallo vrienden, vriendinnen. Nu een bericht uit het mooie Curacao. Ik zit hier nu twee dagen en het is tot nu toe prima vertoeven. Uhm even denken, al die indrukken moeilijk om ergens een begin te maken. De vlucht was lang maar op zich erg goed te doen. Wel hadden we 90 minuten last van turbelentie achter elkaar en dat is niet zo een prettig gevoel, maarja overleefd enwel. Om half 12 savonds Nederlandse tijd stapten we uit het vliegtuig en kwam de warme wind ons tegemoet, een mooi moment om al je warme kleren uit te trekken. we werden opgehaald door de beheerder van ons huis. Heel vreemd we waren allemaal erg stil, van al die indrukken die op ons afkwamen. Warmte, palmbomen, drukte en noem het maar op. we kregen onze kamers, we kletsen nog wat, owja en nog wat niet te vergeten. we kletsten nog langer. uiteindelijk allemaal doodmoe en probeerden we slapen, omdat je nog in de Nederlandse tijd zit en het hier 5 uur vroeger is, word je 's nachts rond een uur of 4 wakker. Margotje haar benen zijn helemaal al lekgeprikt, dus dat is wat minder. Ok'e een klein nadeeltje, maar ook de meteen de enige. Gisteren zijn we naar het centrum van Willemstad geweest. Dat was erg leuk, het ziet er allemaal erg mooi en echt uit zoals op de posters. Savonds gekookt en toen werden we opgehaald door Thamara, zij woont hier bij haar moeder en studeert ook pedagogiek in Nederland om naar de optocht te gaan kijken. Dat was echt fantastisch. Allemaal prachtige kledij en overal dansende feestvierende mensen. Ik zal proberen deze foto's zo snel mogelijk te plaatsen. Nu is het hier 10 uur en zal dadelijk gaan we naar het strand. Dat hebben we nog niet gezien en dat kan natuurlijk niet. Het weer is hier prima, heel warm en zonnig, dus dat gaat helemaal goed komen. Nou ik zal zo snel mogelijk weer eens proberen iets van me te laten horen. En linsey en anne, bedankt voor het cadeautje, en natuurlijk komt het van pas, hahahaha. Nou jongens, have fun in Nederland ik zal me zeker vermaken hier de komende maanden.
Als er spelfouen instaan, reken me daar niet op af, k heb dit namelijk in een sneltempo moeten typen.

Dikke X Margo

• 09 Februari 2005 - 13:32

ADINDA:

he mgo! nouheb ik me perongelijk uit je lijst gewist! moetje me weer even toevoegen ok? ik ben benieuwd naar de fotos!
    Kus Adinda

• 09 Februari 2005 - 14:30

EEF:

MARGOOO!! Niks missjien, zeker wel cool! Hoop dat alles goed is, hier wel. Beetje heel vreemd zo in het gekke, mooie, lelijke India.
    Tot snel! Dikke kus EEF

• 09 Februari 2005 - 14:36

Joost:

He M-go, hele fijne tijd gewenst op Curacao... weet ook zeker dat dit helemaal gaat lukken! Hier carnaval net achter de rug... nu dus total-loss. Het beste gewenst, X Joost

• 09 Februari 2005 - 21:23

Jessica:

Heeey scheetjuh,,,,,
    Maar er wat van he maar dat gaat je zeker lukken me al die ugly boys hahah dan weet je zeker wat je thuis hebt zitten toch haha nee grapje.
    Ik hoop dat je een hele leuke tyd hebt maar dat geloof ik wel geniet ervanxxxxx

• 10 Februari 2005 - 07:43

Nadine:

ik ben blij dat ook bij jullie alles goed is gegaan. geniet ervan he.....en doe sas de groeten. x

• 10 Februari 2005 - 11:44

Suzan:

heej margootje! hoor net van rianne dat je zo voor t eerst naar jullie stageadresje gaat! heel veel succes daar! ik hoor wel hoe het was! geniet ervan!
    x

• 11 Februari 2005 - 10:41

LINSEY:

He lekkertje van me!! en heb je al een beetje een neger kleurtje???? ik wel hoor!! het is hier plotseling ook 30 graden dus in principe heb ik het net zo goed als jij daar!!....(nee hoor, dat geld alleen wanneer ik onder de zonnebank zou gaan liggen...) Maar hoe dan ook ik ben niet jaloers...(hmm toch wel een beetje hoor) Want ik kom je gewoon opzoeken de eerste week van mei!! is al bijna!
    Nou lief schatje van me, maak er iets onvergetelijks van!

Liefs en natuurlijk een dikke zoen van mij voor jou!!!

• 11 Februari 2005 - 10:44

Ingrid:

lekkere muggenolie smeren op je benen...dan heb je helemaal niets meer te klagen....ben erg benieuwd naar de foto's!
    ik heb nog steeds geen internet, dus ik hoop dat ik het snel krijg, zodat ik jullie goed in de gaten kan houden!!!
    kus voor iedereen daar...liefs ingrid

• 13 Februari 2005 - 12:19

Suzan, Je Klasgenootje:

heej margo! leuke foto! dat ziet er allemaal wel gezellig uit! Nu ben ik wel erg benieuwd naar jullie zonnige curacao-fotootjes! Have fun!
    kus suus